27 de febrer 2015

LA IX CALÇOTADA POPULAR DEL C.N.CASTELLFOLLIT MARCADA PEL VENT

El cap de setmana passat es va celebrar la novena edició de la "Calçotada Popular" organitzada pel Club Natació Castellfollit. Una jornada marcada pel fort vent, que va condicionar molt a l'hora de preparar les brases per fer la carn i el foc per coure els preuats calçots. Però gràcies a l'enginy i col.col·laboració d'un grup de pares es va poder solucionar aquesta adversitat.
L'assistència d'enguany no va ser tan nombrosa com a edicions anteriors. L'organització ho atribueix a les nombroses activitats que s'organitzaven a la comarca i que cada cop costa més engrescar a la gent a participar en aquests actes socials. Tot hi aixi es varen reunir una seixantena per fer un bon dinar al local de la piscina.
El C.N.Castellfollit vol agrair especialment a tots els pares voluntaris que varen col.laborar a l'hora de cuinar, fer els calçots, fer la salsa, preparar els postres i parar la taula; sense ells no sera possible organitzar un acte com aquest i amb preus tant populars.
Esperem que l'edició de l'any vinent, aixi com tots els actes socials i populars que organitza el Club, siguin més participatius.












Aqui veieu un reguitzell de fotografies de la calçotada des de l'incia de la mateixa fins a l'hora de menjar-se'ls.