10 de juny 2014

GRAN CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ DELS NEDADORS DEL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT

Aquest passat cap de setmana, 7 i 8 de juny es va celebrar a Manresa la Final Territorial Benjamí de Natació. Gràcies als bons resultats obtinguts durant l'hivern a la Lliga Catalana, el Club Natació Castellfollit hi va estar representat per 4 Nedadors, en Marc Gifreu, l´Aura Vilarrasa, l´Albert Vila i l´Isaac Navarro.
El dissabte dia 7, eren els nedadors Marc Gifreu en categoria de 10 anys, i l´Albert Vila i l´Isaac Navarro en categoria de 9,5 anys.
El diumenge dia 8 era la nedadora Aura Vilarrasa en categoria de 10 anys.
Les proves que nedaren van estar les següents:
L'Albert Vila i l'Isaac Navarro nedaren 50 mtes de cada estil.

En Marc Gifreu va nedar 50 mtes. de cada estil ( al matí ) i 100 mtes. lliures ( a la tarda ).
L'Aura Vilarrasa va competir en els 100 de cada estil ( al matí ) i 400 mtes. lliures ( a la tarda ).

Una competició que va donar com a resultat un gran campionat realitzat pels nedadors del Club Natació Castellfollit, assolint uns resultats individuals que destaquem:
- La quarta posició del Campionat de Catalunya del nedador Marc Gifreu ( en la general ) i el sisè lloc en la prova de 100mts lliures.
- La novena posició del Campionat de Catalunya del nedador Albert Vila ( en la general ).
La vint-i-tresena posició del Campionat de Catalunya del nedador Isaac Navarro ( en la general ).
- La tretzena posició del Campionat de Catalunya de la nedadora Aura Vilarrasa ( en la general ) i la tretzena posició en la prova dels 400 mts lliures.

Cal destacar per sobre d´aquests resultats individuals i amb molt de mèrit per part dels nedadors, la classificació per equips assolida gracies a ells, la 43ª posició del Club Natació Castellfollit, dins de tots els clubs Catalunya i superant a molts de Clubs amb més nom i amb més representació, i el 1er Club de piscina descoberta ( d´estiu ).

FELICITATS A TOTS  !!!
El C.N.C. des d'aqui vol agraïr l'esforç i dedicació d'aquests joves nedadors

Imatge de la Piscina en el moment d´iniciar-se l´entrenament.

Imatge dels Nedadors que van competir el dissabte

Imatge de l´entrenador Pere Vilà donan els últims consells just abans de competir

Imatge del Nedador Marc Gifreu en el moment de recollir el Diploma com a 4art classificat .