07 de maig 2014

TROFEU SANTA CREU DE FIGUERES 2014

2 medalles i bones marques del C.N.Castellfollit en el Trofeu Santa Creu de Figueres

De bona s'ha de valorar la participació del Club Natació Castellfollit en el Trofeu Fires i Festes de la Santa Creu de Figueres celebrat aquest passat cap de setmana a la capital alt empordanesa. La majoria dels 11 nedadors desplaçats per participar en aquest trofeu varen millorar considerablement les seves marques personals anteriors.
Fruit d'aquesta bona actuació son les 2 medalles aconseguides per part dels nedadors/ores.
La 1ª medalla la va guanyar la nedadora Aura Vilarrasa en la prova de 50 mts crol, aconseguint quedar en 1ª posició, davant d´una nedadora del GEIEG , i una nedadora del C.N.Torellò.
I tot seguit i ja en les proves de relleus, el relleu de 6x50 mts lliures mixtes del Club Natació Castellfollit, và quedar en 3ª posició darrera del C.N.Torelló i del GEIEG (de girona).
Esperem que aquesta bona dinàmica i progressió que els nedadors/es del C.N.Castellfollit han experimentat aquestes últimes competicions sigui un bon auguri de cara a les properes competicions i sobretot de cara a la ja inminent temporada d'estiu.
 
 
Imatge de la Nedadora Aura VILARRASA en el pòdium una vegada aconseguida la medalla ( 1ª posició en la prova de 50 mts crol ).


 
Dues imatgesdels nedadors del Club. La 1ª en elpodium aconseguit pel relleu 50 mts lliures mixtes i l´altre (2ª) de tots els nedadors que es van desplaçar finsa figueres a realitzar la competició.

Felicitats !!
C.N.Castellfollit