23 de març 2014

Genís Grau vencedor del Duatló de Castellfollit de la Roca.

Aquest passat cap de setmana, concretament el diumenge 23 de març, es va realitzar la XIX Duatló de Castellfollit de la Roca.Una prova del Circuit Català i Lliga de Clubs - Campionat Nacional de Catalunya per categories.
Aquesta prova consistía en recòrrer 5 Kms - 20 Kms de Ciclisme - i 2 Kms corrent.
En el primer segment a peu (5 km) s’ha format un grupet d’uns set duatletes, que en el darrer tram dalt la bicicleta (d’un total de 20 km), l’exigent traçat que va de Tortellà a Montagut, s’ha reduït a cinc homes, quatre dels quals són esportistes d’alt rendiment a Sant Cugat i a Madrid. A partir d’aquí, tot ha quedat obert a la darrera posta a peu de 2 km, en què el sub-23 Genís Grau, sempre per davant i vencedor amb un temps final de 58.01 min, ha protagonitzat fins a tres atacs per despenjar-se de Pau Castellvell (Fasttriatlon), segon amb 58.08, i del júnior Aleix Domènech (CN Olot), que ha estat tercer amb 58.10 i el segon garrotxí del podi absolut. En fèmines, les tres primeres posicions han estat per a Sònia Julià (CERR Igualada), la guanyadora amb 1.07.18 h, i per a Clàudia Luna (CN Mataró) i Dolça Ollé (Fasttriatlon), segona i tercera, respectivament, amb 1.08.07 i 1.08.41.
Caldria destacar la 22ª posició del Triatleta del Triatló Castellfollit en Pol Recober, i la 99ª posició de l´Albert Bonilla.
Una cursa on hi han participat 314 atletes a la línia de sortida d’una prova, la Duatló de Castellfollit, plenament consolidada a la comarca i farcida d’atletes de nivell. I és que la cursa comptabilitza per al circuit català de la Federació Catalana de Triatló. Una edició que el temps ha respectat tot i les previsions de pluja que havia fet la organització, hi han participat més de tres centenars d’atletes i ha estat un èxit de públic.
Imatge del moment de la sortida dels Triatletes enmig de la població de Castellfollit de la Roca
Imatge dels tres Triatletes a sobre el podium.

Enhorabona Genís!!!
C.N.Castellfollit