20 d’octubre 2013

CAP DE SETMANA ESPORTIU I DE CONVIVÈNCIA

Trenta cinc nedadors i nedadores varen participar en l'estada esportiva i de convivència aquest cap de setmana passat, a la casa de colònies "La Rectoria" de Sant Salvador de Bianya.


El Club Natació Castellfollit vol felicitar a tots els nedadors i nedadores pel bon comportament i l'excel.lent participació en les diferents activitats programades. Aixì com també al bon treball de l'equip de monitors voluntaris i a la Rosa, la cuinera, pels àpats tan ben elaborats.
Com ja es tradició, en la vetllada del dissabte, es va celebrar l'elecció de la pubilla i hereu del Club 2013/2014. Càrrecs que enguany han estat per la Claudia Oliveras i en Marc Gifreu.


Imatge de la Claudia i en Marc en el moment de la seva elecció.



 
Altres imatges dels nens fent dibuixos i murals que han util·litzat.
 
Per finalitzar , exposem un escrit fet pels elegits com hereu i pubilla on posa : 

"Hola som la Claudia i en Marc. Aquest any ens heu elegit per ser la pubilla i hereu del Club Natació Castellfollit. Estem molt sorpresos però contents per haver-nos votat. I us volem donar les gràcies per haver-nos escollit.
Desitjem que entre tots poguem fer una bona temporada de competicions, i si entrenem i fem cas en Pere podem tornar a guanyar.
Ens agrada molt venir a la casa de Sant Salvador de Bianya on ens ho passem molt bé, gràcies a en Salo i els monitors. Felicitem i donem les gràcies a la Rosa pels dinars i sopars que han estat boníssims !!!! I a en Pere per la paciència i per organitzar aquestes grans colònies. Perdona'ns per si no t'hem deixat dormir durant les nits.
Fins l'any vinent !!!!
Visca el Club Natació Castellfollit !!!!

Claudia i Marc.


Moltes gràcies de part del C.N.Castellfollit i felicitats pel comportament exemplar que heu donat aquests dies.