25 d’agost 2013

CRITÈRIUM SOBRE MULLAT !!

Bones a tots i a totes,
Aquest passat dissabte 24 d´agost, el C.N.Castellfollit organitzà el Critérium Provincial d'estiu de Natació.

Enguany, ens acompanyà el Sr. David Moner, expresident de la Federació Catalana de Natació i actual President de la UFEC (Unió de Federacions Esportives de Catalunya).
 
Abans de l'inici de la sessió de la tarda, hi va haver la presentació del llibre "Dades per a una Historia de la Natació Gironina (1908-1939)", per part del seu autor el sr. Guillem Alsina, juntament amb el sr. David Moner (President de la UFEC), la sra.Gemma Soy (Delegada de la Federació Catalana de Natació a Girona), varis alcaldes, ex-presidents de l´entitat del C.N.Castellfollit, i altres.
 
Imatge del llibre presentat.

 
Imatge de l´autor del llibre el sr. Guillem Alsina en el moment de la presentació.

                                  

                                     Imatge de la Sra. Gemma Soy  i en el seu torn de paraula.
 
Cal dir que just abans d´iniciar la competició a la tarda, i vist el temps ja pronosticat que enpitjorava, es va fer el lliurament per part del Sr. David Moner de les medalles als representants dels Clubs participants en la 54 edició de la Challenge David Moner i, l´entrega dels trofeus de la Copa Pirineus 2013.
                      Imatge de tots els clubs participants en  aquesta 54 ª edició del Critèrium.
 
Imatge del sr. David Moner fent entrega a nedadors del C.N.Castellfollit de la Copa Pirineus 2013, com a guanyadors d´enguany.

 
Imatge del pòdium on hi han els equips i la seva classificació en aquesta COPA PIRINEU 2013, juntament amb el sr. David Moner i en Pere Vilà ( entrenador i president del C.N.Castellfollit ).

 
Un cop finalitzada la presentació del llibre, el seu autor el sr. Guillem Alsina, và signar al llibre d´honor del Club, deixant constància del fet.

Un cop acabat això, es va poder iniciar la competició, fent unes 4/5 series, però tal i com ja estava pronosticat, el temps, va fer una mala passada, i va fer que s´hagués de suspendre tota la competició que restava, donat les inclemències del temps.
 
Arrivat aquest punt i fins aquest moment, va anar tot sobre rodes, i es desenvolupà tot el critèrium amb solvència, sense incidents, i amb l´ajuda per part dels col·laboradors, pares, amics, socis etc... del Club Natació Castellfollit, per tal de garantir un molt bon servei i qualitat, que es va donar en tot moment.
 
Moltes gràcies a tots i totes .
C.N.Castellfollit