10 d’octubre 2012

EL CLUB NATACIÓ CASTELLFOLLIT, UN CLUB SOLIDARI

Aquest passat diumenge 7 d'octubre, Castellfollit de la Roca va ser el lloc escollit per dur a terme la trobada diocesana de post-convivències de la FRÀTER (Fraternitat cristiana de persones amb discapacitat).
La jornada va començar amb la concentració del quasi centenar de "fraterns", vinguts d'arreu de la diòcesi, a la Plaça Catalunya.
Tot seguit, amb un sol radiant, es feia una ruta turística per Castellfollit visitant els llocs més emblemàtics.


Un dels llocs més visitats del poble de Castellfollit, "EL MIRADOR DE LA CINGLERA".
 A la una del migdia mossèn Miquel oficià la missa, per a tot seguit els assistents, reunir-nos en el local de la piscina per dinar.


Una fotografia del local, quan s´estava dinant.

 
Moment en que en Pere (President del Club Natació Castellfollit ) i L´Andreu es dirigíen a tots els assistents del dinar per donar les gràcies per la participació i animar-los a tots, a tirar endavant aquesta trobada, per fer-ne d´altres.


Gràcies a la col.laboració solidària d'en Salomon i Cecilia Aguilar, l'Ivet Navarro i la Gemma Martínez a l'hora d'organitzar i servir, el dinar va ser un èxit. Així ho varem mostrar els assistents a l'hora dels agraïments. Imatge dels col·laboradors.


La jornada va finalitzar amb un animat ball i pels que encara no en tenien prou varem poder veure el Barça-Reial Madrid en el local social del Club. Va ser un dia ple de sensacions i emocions.